Kuntotestaajan paikka auki!

Haemme kuntotestaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (aloitus syksyllä 2022 sopimuksen mukaan). Tämä työ on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena neuvotellen prosenttiosuus 50 ja 100%:n välille oman tilanteesi mukaan.

Pääasiallisina asiakasryhminä meillä ovat aktiiviset kuntoilijat sekä teknologiayrityksille tehtävät fysiologiset mittaukset. Myös eri lajien seurat käyvät meillä matto– ja tasotesteissä, ja teemme paikallisten yritysten kanssa yhteistyötä työntekijöiden hyvinvoinnin eteen.

Työnkuvaasi kuuluvat mm. monipuoliset fysiologiset ja fyysisen kunnon mittaukset, palautteen anto asiakkaille, asiakkaiden valmennus, sosiaalisen median ja verkkosivujen päivittämistä, sekä pienimuotoisesti luennointia asiakasryhmille. Sinun tulee pystyä toimimaan sekä itsenäisesti että osana muiden kuntotestaajien ja asiantuntijoiden ryhmää.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (maisterin tutkinto katsotaan eduksi), liikuntafysiologian vankkaa osaamista sekä selkeää käsitystä ja mielellään käytännön kokemusta kuntoilijoiden testauksesta, harjoittelun ohjelmoinnista ja ihmisen hyvinvoinnin vaatimuksista. Toivottavasti olet markkinointihenkinen ja omaat taidon motivoida ihmisiä oman kunnon kehittämiseen lähtötaso huomioiden. Arvostamme kykyäsi itsenäiseen asiakas-hankintaan seurojen ja yritysten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä osaavan ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (jossa kuitenkin nostat esille kokemuksesi em. asioista) ja CV osoitteeseen: aki.salo@kihu.fi. Hakuaika päättyy tiistaina 13. syyskuuta 2022 klo 16.00. Haastattelut on alustavasti suunniteltu pidettäväksi tiistaina 27. syyskuuta 2022.

Tiedustelut

Aki Salo, toimitusjohtaja, aki.salo@kihu.fi, p. 044 772 0520 (puhelintiedustelut 26.8. klo 12.00–13.30; 5.9. klo 14.30–16.00 ja 9.9. klo 11.30-13.00).


KIHU Sports Lab tarjoaa kuntotestaus-, valmennus- ja hyvinvointipalveluita sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. KIHU Sports Labin omistaa SRD Oy, joka on Huippu-urheilun instituutti KIHUn kaupallinen tytäryhtiö.

Jos tykkäsit, kerro tästä muillekin!